Tag idrætsmærket hvert år

I HBG tager vi idrætsmærket om foråret, som regel lige efter vintersæsonen slutter.

Vi mødes i Holebyhallen onsdag eftermiddag, her får du vist de enkle øvelser for mave, ryg, arme og ben - og prøver dem. Senere har vi udendørs aktiviteter, forskellige kast, hop og cykling.
Der gives point for øvelserne, og de er alle tilpasset alder og køn, så kravene er rimelige – og din score sikkert flot.

Idrætsmærker

I 2020 uddelte HBG idrætsmærker til Jytte Strate, Annemarie Rasmussen, Else Christiansen, Judith Johansen, John Nielsen, Gurli Gotthard, Elin Friis, Jytte Sørensen og Karen Romme.

For at bestå kravene til idrætsmærket skal man aflægge prøve i forskellige former for løb, kast, spring,udholdenhed og styrkeøvelser. Tillykke med de flotte resultater i 2020.
vi prøver igen i 2021, hvor alle er velkomne, når vi igen må samles.

Idrætsmærketræning.
Atletik prøver den. 17-8 og 24-8 2021 kl. 15.00-16.00
Formprøve når vi er kommet i gang med gymnastikken.

Medlem og holdregistrering

Sponsorer

Spring og Parkour klar til opvisning, med dragter sponseret af Vognmand Benny Nielsen
Bluser sponseret af Bursø Produkt V/ Peder Hansen