Holdomtale

Volleyball M/K for unge og voksne
Træner i Holeby hallen Onsdag kl.19.30-21.30

Mixvolley er for dig, som gerne vil starte til volleyball, men enten er helt ny eller har spillet lidt før. Til træning vil der være focus på de grundlæggende aspekter ved spillet med vægt på de basale teknikker i slagene og opstilling på banen.

Alle kan være med. Som spiller på mixholdet vil du indgå i et hold, der har focus på masser af spil, hygge og det sociale.
Hvis du ikke har prøvet at spille før og gerne vil se, om det er noget for dig, så kom forbi til at par træninger uden forpligtelser til foreningen.

Vi begynder onsdag d. 26. august kl. 19:30 i Holebyhallen.

Putterne
tirsdage kl. 16:30-17:30 i gymnastiksalen hos Annelise Pedersen.

Putterne laver god og sjov gymnastik på skumredskaber.
De øver motorik, som er så vigtig for denne alder, de kravler, ruller, hopper, klatrer og løber, så redskaberne i salen bliver brugt flittigt.

Annelise og hjælpetræneren glæder sig til at udfordre Putterne, som kan lære rigtig meget i løbet af en vinter. Vi vil lægge vægt på en venlig og god tone blandt børnene, så alle føler sig trygge.

Forældre – barn   (2-3 år)

Mindre børn ifølge med en voksen er også velkommen til at slutte sig til Putterne                                og få glæde af undervisningen.

Spring og Mini Parkour
Træner i Holeby hallen Mand
ag kl.16.00-17.00

Spring og Mini Parkour foregår i hallen med god plads til springbaner og redskaber til parkour.

Børnene skal træne spring- og faldteknik samt en let styrketræning uden brug af vægtredskaber.

De vil lave fangelege og sociale lege og de skal kunne øve pararbejde.

Vi accepterer ingen drillerier.

Vi håber, der kommer mange drenge og piger fra 6-12 år til Spring og Mini Parkour i Holebyhallen.

Damer 60 +
Træner i gymnastiksalen Mandag kl.16.00-17.00

Dette hold er gymnastik for seniorer eller yngre med behov for skånsom motion.
Her laves varieret motionsgymnastik, uden løb og hop.
Der bruges liggeunderlag og ofte en blød bold, elastikbånd og andre småredskaber.

Musikken er tilpasset øvelserne og styrken er dejlig moderat.

Motion & Effekt
Træner i gymnastiksalen Tirsdag kl. 18.00-19.00

Opvarmning og motionstræning for damer, efterfulgt af Effekt – som er mange rolige øvelser med blød bold.

Der bruges ofte andre småredskaber, f.eks. håndvægte og elastikker.
Timen slutter med udstrækning

Qigong
Træner i gymnastiksalen Mandag kl. 18.00-19.00

Qigong er kinesisk helsegymnastik.
Qigong er blide bevægelser i langsomt tempo.
Kroppen bliver styrket, afslappet og udspændt.
Bevægelserne er så rolige og nænsomme,at alle kan være med.
Har man skavanker, laves øvelserne, så de passer til den enkelte.

Qigong bruges med rigtig gavnlig virkning ved genoptræning.
Jeg håber, at rigtig mange vil komme og prøve Qigong i gymnastiksalen

Zumba Fitness

Kom og oplev Zumba med panamansk præg hos Nete Kristiansen i Holebyhallen kl.18:15-19:15, første gang onsdag d. 26. august.

Zumba er en sjov og glædesfyldt motionsform, hvor vi danser til Latinamerikanske rytmer. Du får pulsen op og sved på panden, samtidig med at du får det mega sjovt.

Zumba er for alle, uanset alder, køn, kondition, danse niveau og størrelse. Alle er velkommen.

Motion om Dagen
Træner i Holeby hallen Onsdag 14.30-16.00

Holdet for seniorer og andre med tid i dagtimerne.

Vi håber, der kommer mange, for så er der mulighed for at vælge frit mellem forskellige aktiviteter, f.eks.: opvarmning, bowls, badminton, hockey, volleyball eller styrketræning.

Efter motionen er der tid til 1/2 times hygge med medbragt forfriskning.

Lollands Juniorfælleshold

træner tirsdage kl.19-21 i Højrebyhallen, første gang d.1/9

Lollands Junior fælleshold er for drenge og piger, som gerne vil blive rigtig gode til spring- eller rytmegymnastik. Holdet er et samarbejde mellem 5 foreninger på Lolland. Holdet er et opvisningshold med et udvidet træningsprogram. Holdet giver opvisning i de 5 foreninger og deltager også i DGIs opvisning i Maribo. Derfor er marts måned altid tæt besat med opvisninger.

På Lollands Juniorfælleshold får du mulighed for at dygtiggøre dig som springer eller som rytmegymnast. Kommende vinter træner både rytmeholdet og springerne i Højrebyhallen i Søllested.
Holdet træner også et par gange på Gundslevholm Idrætsefterskole og har trænings weekender m.m.
Man behøver ikke at være en god gymnast, når man begynder, men vi forventer, at gymnasterne er motiverede og møder til træningerne og gør en ihærdig indsats.

Lollands Junior fælleshold har flere gange været en uge i Italien i sommerferien. Her har gymnasterne boet i hytter på en campingplads, været på udflugter og givet opvisninger. En kommende tur afhænger af, om tilstrækkelig mange tilmelder sig.

Tilmelding foregår ved de første træninger.

Sponsorer

Spring og Parkour klar til opvisning, med dragter sponseret af Vognmand Benny Nielsen
Bluser sponseret af Bursø Produkt V/ Peder Hansen
Holeby Bursø Gymnastikforening | Torslundevej 12 | 4960 Holeby | Tlf.: 40884194