Foreningen for små og store

• Gymnastik for små børn og
  • spring for større børn på Lollands Juniorfælleshold
  • samt hyggeholdet Teenz, sang, leg mm. for børn fra 10 år.
  • Voksen gymnastik -
  • Motion, Effekt, Fitness Dance, Salsa, Swing, SANS og Qi gong
  • Volleyball, Hockey og Bowls.
  • Cykel- og gåture
  • Bliv en del af en aktiv forening
  • Få undervisning af dygtige og dedikerede instruktører
Medlem og holdregistrering
Her kan man tilmelde sig, klik på den hvide bjælke og du kommer til holdoversigt. Vælg hold og tilmeld.
Eksisterende medlem kan logge ind med telefonnr. eller Email. Virker det ikke så opret nyt medlem.
Eller ring 40884194 Ilse

HBG byder velkommen til sæson 2022-23

De fleste hold begynder d. 5. september

Aktiviteterne foregår i gymnastiksalen, Arenaen og i Holebyhallen

Vestervej 126
4960 Holeby

Med venlig hilsen bestyrelsen

Alle restriktioner er ophævet, men vi skal stadig passe på hinanden med gode råd og gode vaner.

Venlig hilsen bestyrelsen

VIGØR i august
Alle er velkommen til at gå og cykle med på HBGs ture i lokalområdet.
Vi mødes torsdage ved skolen i Holeby kl.10:00

Den 4. august cykler vi ad Jernbanestien, Gl. Stationsvej, Bursø, Naturskolen, Holtegaardvej, Jernbanestien, Gl Stationsvej, Holeby.

Den 11. august gåtur. Vi kører til Søholtvej og parkerer i skovkanten. Vi følger skovvejene frem og tilbage til pavillonen ved Skelsnæs og besøger måske også Skovbørnehaven eller Barokhaven.

Den 18. august. Vi cykler ad Højbygårdvej, Egebyvej, Byhavevej til Tågerup Kirke, ser statuen ved Polakkasernen, forbi Lungholm, Olstrup kirke, til Assenbølle, Torslunde og Holeby.

Den 25. august gåtur. Vi kører til Lyttesholm og går til fugletårnet og Billitse pumpestation, videre på diget til Brunddragene med Store Klit og tilbage til Lyttesholm Naturcenter.
Den 1. september cykler vi ad Vestervej, Fuglelodden, Frederiksmindevej, Krøngevej, Møllevej, Fuglsevej, Skovvej og Vensløkkevej.

Tak for alle de hyggelige ture i godt selskab.    Vintersæsonen i HBG begynder mandag d.5. sept.

Holeby Bursø Gymnastikforening | Sønderhøj 4 | 4960 Holeby | Tlf.: 30749518